Automobielbedrijf Richard Thalen | Over ons
25496
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25496,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over ons

Automobielbedrijf Richard Thalen

Na 8 jaar mag Richard Thalen voor Opel het rayon Hoogeveen e.o. vertegenwoordigen. Een fantastische uitdaging met een mooi merk met een zeer rijke historie.

 

Richard Thalen is geen onbekende en al meer dan 20 jaar actief in Hoogeveen. In mei 2016 is er een keus gemaakt en zijn beide bedrijven in Hoogeveen en Meppel, overgedragen aan de collega. De bedrijfsovername kwam in goed overleg tot stand. Deze kwam tegemoet aan de visie van de fabrikant om aaneengesloten dealergebieden te creëren.

 

Richard, auto man in hart en nieren, ging rondkijken naar een andere locatie en die werd gevonden aan de Industrieweg 39 – Hoogeveen. Al snel werd dit opgemerkt door de mensen van Opel en in juli 2016 werd Richard benaderd met het verzoek of hij de vertegenwoordiger van Opel op zich wilde nemen voor Hoogeveen.

 

In november 2016 waren alle elementen welke verplicht zijn voor het voeren van Opel compleet.

 

Richard en het team staan vol enthousiasme klaar om u van dienst te zijn.